PDF Afdrukken E-mail

JOHAN VERSTREKEN IS TEVREDEN MET HET SUCCES VAN HET PROJECT "MAN OVER BOORD".

Dat de visserij een niet ongevaarlijk beroep is, tonen de vele arbeidsongevallen aan boord van vissersschepen aan. Vaak gaat het om ongevallen die konden worden voorkomen.  Om de veiligheid van de vissers te verhogen, besliste de Vlaamse regering om het project “Man over Boord” van de rederscentrale te ondersteunen. Volgens Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken is het project een succes. 95% van de vaartuigen is intussen uitgerust met het systeem. In navolging van het “Man over Boord” project zullen de schepen bovendien worden uitgerust met een Automatic Identification System.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

NIEUWJAARSRECEPTIE CD&V OOSTENDE

Op zondag 27 januari 2013 kwamen heel wat leden en sympathisanten naar Huize Astrid waar de nieuwjaarsreceptie van CD&V-Oostende plaatsvond.

Kersvers herkozen afdelingsvoorzitter Cyriac Borloo, verwelkomde Minister Pieter De Crem als gastspreker.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

GOEDE HERINNERINGEN AAN BART VANDENBOSSCHE

Zanger-presentator Bart Vandenbossche, overleed op 06 januari 2013 na een hartaderbreuk op 48-jarige leeftijd.

Bart en Johan waren leeftijdsgenoten en hun wegen kruisten elkaar al heel vroeg.
Zo deden ze samen hun ingangexamen aan studio Herman Teirlinck en zagen ze elkaar op verschillende evenementen regelmatig terug.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

PROJECT "MAN OVER BOORD" GROOT SUCCES IN DE VISSERIJSECTOR

Dat de visserij is een niet ongevaarlijk beroep is, tonen de vele arbeidsongevallen aan boord van vissersschepen aan. Vaak gaat het om ongevallen die konden worden voorkomen. Om de veiligheid van de vissers te verhogen, besliste de Vlaamse regering om het project "Man over Boord" van de rederscentrale te ondersteunen. Volgens Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken is het project een succes. 95% van de vaartuigen is intussen uitgerust met het systeem. In navolging van het "Man over Boord" project zullen de schepen bovendien worden uitgerust met een Automatic Identification System.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

JOHAN VERSTREKEN WORDT GEMEENSCHAPSSENATOR

Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken legt op donderdag 10 januari 2013 in de Senaat de eed af als gemeenschapssenator. Johan Verstreken, die sinds 2004 in het Vlaams parlement zetelt, werd door de CD&V fractie in een eerste verkiezingsronde met vier kandidaten, met een meerderheid van stemmen verkozen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 31

Gemeenteraadsverkiezingen

Banner

Provincieraadsverkiezingen

Banner