PDF Afdrukken E-mail

HET INITIATIEF VAN MINISTER VAN TOERISME BOURGEOIS, OM SOCIALE REISBUREAUS OP TE RICHTEN, KRIJGT ALVAST DE STEUN VAN JOHAN VERSTREKEN.

Ieper krijgt in West-Vlaanderen de primeur om een sociaal reisbureau uit te bouwen. Het is bedoeld voor mensen met een klein budget, aldus Johan Verstreken.

Zij zullen er advies krijgen bij hun vakantie- en vrijetijdswensen. Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken, die al langer bij minister Bourgeois aandrong op een dergelijk initiatief is verheugd en blij dat de uitwerking in handen ligt van de Werkgroep Vorming en Aktie.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

OVERLIJDEN VAN ROGER RAVEEL, EEN GROOT KUNSTENAAR.

Als toenmalig schepen van Cultuur, was Johan Verstreken bijzonder vereerd Roger Raveel in 2006 te ontmoeten in de Venetiaanse Gaanderijen ter gelegenheid van de opening van de  tentoonstelling ‘De schilder spreekt’.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

JOHAN VERSTREKEN WIL DE KUSTVISSERS NIET IN DE STEEK LATEN.

Recent trokken kustvissers aan de alarmbel. Als gevolg van de stijgende brandstofprijzen en de concurrentie van grote vlootsegmenten dreigt de kustvisserij te verdwijnen. Momenteel zijn nog maar tien vissersboten actief in Oostende, en aan de vistrap blijven de meeste kraampjes leeg. Volgens de kustvissers heeft de Vlaams overheid geen oor naar hun problemen. Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken kaartte de kritiek van de kustvissers aan bij minister Peeters in het Vlaams parlement.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

JOHAN VERSTREKEN STEUNT DE ACTIE 'IEDERS STEM TELT'.

In aanloop naar de verkiezingen van 14 oktober jl. heeft de werkgroep ‘Ieders Stem Telt’, die tal van Oostendse sociale organisaties verenigt, intensief campagne gevoerd om een slag- en daadkrachtig armoedebeleid op de politieke agenda te krijgen in Oostende.

Nu de verkiezingen voorbij zijn, nieuwe beleidsplannen worden geschreven en de gesprekken volop gaan over wat er kan en moet gebeuren in Oostende de komende 6 jaar, wil de werkgroep graag oproepen om niet te vergeten ook de stem van de armen te tellen.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

JOHAN VERSTREKEN VRAAGT REGERING OM MEER WAAKZAAMHEID NA RAPPORT HUMAN RIGHTS WATCH.

Ook voor homorechten slechtste jaar ooit in Rusland

Human Rights Watch verklaarde dat vorig jaar het slechtste jaar ooit was voor de mensenrechten sinds de val van de Sovjet-Unie. Sinds het nieuwe aantreden van president Poetin zijn er meer en meer beperkingen van de vrije meningsuiting.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 31

Gemeenteraadsverkiezingen

Banner

Provincieraadsverkiezingen

Banner