PDF Afdrukken E-mail

JONGEREN KRIJGEN EEN STEM IN DE TAALUNIE

Taalunievoorzitter Pascal Smet vuurde dinsdag vragen over het Nederlands af op 700 scholieren uit Nederland en Vlaanderen. Daarmee gaf hij het startsein voor de Taalunie Jongerenraad. De scholieren waren in deSingel in Antwerpen bijeen voor de uitreiking van de literaire jongerenprijs De Inktaap. Johan Verstreken, die vice-voorzitter is van de Interparlementaire Commissie van de Taalunie, is tevreden dat jongeren via de Jongerenraad meer betrokken worden bij de werking van de Taalunie. Dit is een belangrijke stap om de werking van de Taalunie meer bekendheid te geven en te moderniseren.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

JOHAN VERSTREKEN NEEMT DEEL AAN NIEUWE CAMPAGNE ROND VOEDING EN BEWEGING

Goed in je vel, dat voelt beter. Zo luidt de nieuwe campagne rond voeding en beweging die Vlaams minister van Volksgezondheid Jo Vandeurzen vandaag lanceerde. De campagne weeft met een eigen huisstijl een rode draad doorheen de verschillende acties die de Vlaamse overheid nu al organiseert rond voeding en beweging, zoals de schoolfruitactie Tutti Frutti of het '10.000 stappen Vlaanderen'. Tegelijk wil de campagne de Vlaming aanzetten tot gezondere voeding en meer beweging. Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken geeft alvast het goede voorbeeld met een dagelijkse dosis fruit, fitness, en zoveel mogelijk bewegen!

 

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

GEMEENSCHAPPELIJK PERSBERICHT VLAPO EN STORY FM

'Samen voor meer Vlaamse muziek'

Vanochtend hield de Vereniging voor Vlaamse podiumartiesten VlaPo zijn maandelijkse bestuursvergadering in de kantoren van radiozender Story FM. Beide partijen bespraken hoe ze de Vlaamse muzieksector verder kunnen blijven ondersteunen en doen bloeien.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

9.745.000 EURO VOOR WEGENWERKEN REGIO OOSTENDE

Voor de regio Oostende is voor de periode 2013-2015 9.745.000 euro vastgelegd voor verschillende wegenwerken. Dat vernam Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken van minister Hilde Crevits. Het gaat om werken in Gistel, Bredene, Middelkerke, De Haan en Ichtegem.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

9.745.000 EURO VOOR WEGENWERKEN REGIO OOSTENDE

Voor de regio Oostende is de komende drie jaar 9.745.000 euro vastgelegd voor verschillende wegenwerken. Dat vernam Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken van minister Hilde Crevits. Het gaat om werken in Gistel, Bredene, Middelkerke, De Haan en Ichtegem.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 31

Gemeenteraadsverkiezingen

Banner

Provincieraadsverkiezingen

Banner