PDF Afdrukken E-mail

NOG GEEN BESLISSING OVER TOEKENNING TOERISTISCHE BORDEN

Er is nog geen beslissing genomen over de toekenning van de bruine toeristische borden. Dat vernam Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken van ministers Bourgeois en Crevits.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

MAN OVER WOORD: NIEUW TAALPROGRAMMA VAN CANVAS

De deelnemers aan de Taaldag van de VRT kregen op dinsdag 25 oktober 2011, in primeur de eerste aflevering te zien van Man over Woord, het nieuwe taalprogramma van Canvas. De Nederlandse Taalunie ligt mee aan de oorsprong van dit programma.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

MOGELIJKE TOEKOMST VOOR BELGISCHE MOSSELEN.

Dit jaar zijn er geen Belgische mosselen te koop. De kweekinstallaties van de 2 Belgische kwekers bleken moeilijk bestand tegen het barre weer op de Noordzee, waardoor beide kweekprogramma’s weinig overlevingskansen hadden.
Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken blijft geloven in de mogelijkheid om mosselen te kweken in de Noordzee, maar vraagt aan minister Peeters dat Vlaanderen mosselkweek op een innovatieve manier ondersteunt.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

DUITSE BUNKER IN KAASKERKE WORDT GERESTAUREERD.

Op de vraag van Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken over wat er zal gebeuren met  de Duitse bunker op het einde van de Dodengang in Kaaskerke  antwoordt Vlaams Minister Crevits dat de eerste stappen gezet zijn en dat er overleg over een project ter restauratie van de oorlogssite gestart is. Het Ministerie van Defensie is bereid om het beheer en de exploitatie van de bunker op zich te nemen.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

NEDERLANDS PARLEMENT LAAT ZICH INSPIREREN DOOR TEKSTEN EN TUSSENKOMSTEN VAN JOHAN VERSTREKEN OM MEER NEDERLANDSTALIGE MUZIEK TE DRAAIEN IN HOLLAND.

Bij de stemmingen in de Tweede Kamer werd de sfeer wel heel erg jolig. De PVV-motie die Radio 2 verplicht tot het draaien van 35 procent Nederlandstalige muziek, verkreeg vanmiddag een meerderheid.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 31 Volgende > Einde >>

Pagina 31 van 31

Gemeenteraadsverkiezingen

Banner

Provincieraadsverkiezingen

Banner