PDF Afdrukken E-mail

LABEL VOOR SCOOTMOBIELEN OP TRAMS EN BUSSEN

Nadat ze enkele maanden geleden het algemeen verbod voor scootmobielen op bus en tram  in de praktijk begon toe te passen, besliste De Lijn nu een label te willen invoeren voor scootmobielen die wel zullen worden toegelaten op tram en bus. Dat vernam Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken van minister Crevits.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

HEROPENING TREINOPSTAPPLAATS JABBEKE

In 1984 werd het station van Jabbeke gesloten in het kader van het IC/IR-plan. De gemeente Jabbeke heeft zich destijds verzet tegen de sluiting van het station Jabbeke. Nu, bijna 30 jaar later, is de mobiliteitscontext drastisch gewijzigd en lijkt het aangewezen om een stopplaats voor de trein in Jabbeke opnieuw grondig te bestuderen. Op andere plaatsen werd reeds overgegaan tot de heringebruikname van treinstopplaatsen (Zonhoven (2012), Beverlo (2012), Noorderkempen (2009),...). Wij zijn ervan overtuigd dat er heel wat objectieve argumenten zijn die een heropening kunnen rechtvaardigen:

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

VLAPO TE GAST BIJ RADIO 2  
 
Na gesprekken met de radio 2 top concludeert Vlapo samen met de luisteraars van Radio 2 dat er meer inspanningen worden gedaan om Nederlandstalige muziek te draaien.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

"CONSTRUCTIEF" GESPREK TUSSEN VRT EN VLAPO OVER RADIO 2 

De Vereniging van Vlaamse Podiumartiesten (Vlapo) en de VRT hebben vanmiddag "een constructief gesprek" gehad over de aandacht van Radio 2 voor de Vlaamse populaire muziek. Dat melden ze in een gemeenschappelijk persbericht.

 

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

SENAAT KEURT MANDAAT EUROPESE COMMISSIE INZAKE VRIJHANDELSAKKOORD MET VS GOED

De Europese Commissie heeft onlangs een ontwerp van mandaat goedgekeurd betreffende het sluiten van een vrijhandelsakkoord met de Verenigde Staten. Dit ontwerp moet uiterlijk tegen morgen goedgekeurd worden door de zeventwintig lidstaten, en het federaal parlement wil zijn standpunt kenbaar maken in de vorm van een resolutie. De inhoud van dit wetgevend initiatief wil de perimeters vastleggen waarbinnen de Europese Commissie kan bewegen.

 

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 31

Gemeenteraadsverkiezingen

Banner

Provincieraadsverkiezingen

Banner