PDF Afdrukken E-mail

ekbanner

 
PDF Afdrukken E-mail

GEINTEGREERD ACTIEPLAN GELIJKEKANSENBELEID 2015-2019 NOG VOOR DE ZOMER KLAAR

De Vlaamse regerig keurde het horizontale doelstellingenkader Gelijke Kansen 2015-2019 op 17 juli 2015 goed. Normaal moet de Vlaamse regering binnen de zes maanden daarna een geintegreerd actieplan opstellen, dat concreet aangeeft hoe de diverse ministers en beleidsdomeinen aan de slag gaan. Omdat dit actieplan er momenteel nog niet is, vroeg Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken minister Homans naar een stand van zaken.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

TOEKOMST CULTUREEL-ERFGOEDCONVENANTS IN NIEUWE CULTUREEL-ERFGOEDDECREET VERZEKERD

De Vlaamse regering legt momenteel de laatste hand aan een nieuw cultureel-erfgoeddecreet. Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken vernam van minister Gatz dat hij daarin blijft ondersteuning voorzien aan lokale besturen door het sluiten van cultureel-erfgoedconvenants. De convenants krijgen wel een scherper profiel in die zin dat in het convenant duidelijkere, afgelijnde doelstellingen zullen opgenomen worden rond de versterking van de cultureel-erfgoedwerking op een overkoepelend niveau.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

SENAATSCOMMISSIE KLIMAAT VAN START MET REEKS HOORZITTINGEN

Maandag 13 juni ging de commissie klimaat in de Senaat van start met een hoorzitting met deskundigen van de dienst Klimaatverandering van de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen en Leefmilieu, en het Waals Agentschap voor Lucht en Klimaat.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

FROM BRUSSELS WITH LOVE

Johan Verstreken woonde dinsdagavond 14 juni op het Beursplein in Brussel een herdenkingsmoment bij voor de slachtoffers van de schietpartij in Orlando.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 32