PDF Afdrukken E-mail

BON DIA MOZAMBIQUE

De economische crisis van de afgelopen jaren heeft Belgiƫ parten gespeeld, maar stilaan zien we licht aan het einde van de tunnel. Onze begroting is conform de Europese normen, en ook de federale lastenverlaging van 1,1 miljard euro mag gezien worden. Daarnaast gaven de VRIND-indicatoren aan dat de Vlaming zijn leefsituatie quoteert met een mooie 7,7 op 10. En of we hiermee tevreden mogen zijn. Elders ter wereld is de realiteit echter vaak anders.

 

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

CONGO HEEFT NOG GEEN ONDERSTEUNING GEVRAAGD BIJ ORGANISATIE VAN VERKIEZINGEN 

De Congolese autoriteiten hebben bij geen enkele Europese of internationale instantie een aanvraag ingediend om steun te verkrijgen bij de organisatie van de lokale, provinciale, parlements- en presidentsverkiezingen. Dat heeft de minister van Buitenlandse Zaken gisteren meegedeeld aan CD&V-gemeenschapssenator Johan Verstreken via een mondelinge vraag in de plenaire vergadering van de Senaat.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

HET GOEDE NIEUWS DAT DE VLAAMSE REGERING OP 18 OKTOBER 2013 EEN SUBSIDIE GOEDKEURDE VOOR CC DE GROTE POST IN OOSTENDE, STEMT JOHAN VERSTREKEN HEEL POSITIEF. 

Als voormalig schepen van Cultuur in Oostende, pleitte Johan Verstreken meer dan ooit voor de uitbouw van een Cultuurcentrum. Hij ligt dan ook aan de basis van de jarenlange goede contacten met het kabinet.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

GOED SAMENLEVEN: EEN TROEF VOOR IEDEREEN

Het centrale thema van de ouderenweek (18 tot 22 november 2013) is 'leeftijdsvriendelijke gemeente: een hefboom voor actief ouder worden'.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

 

VLAANDEREN BESCHERMT ONDERWATERKERKHOVEN

Vlaanderen ondersteunt een unescoproject rond de bescherming van onderwatererfgoed uit de Eerste Wereldoorlog. Vlaanderen financiert het project voor 152.000 euro. Het startschot wordt gegeven in Brugge eind juni 2014. Dat vernam Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken van minister Bourgeois.

 

 

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 31 32 33 Volgende > Einde >>

Pagina 31 van 33