PDF Afdrukken E-mail

VLAANDEREN EN KBVB MOETEN FIFA OP VERANTWOORDELIJKHEID WIJZEN 
Het WK 2022 in Qatar doet heel wat stof opwaaien. Steeds meer organisaties zijn bezorgd over de gevolgen van de toewijzing aan het Arabische land. 1,2 miljoen migrantenwerknemers werken er als moderne slaven. Vlaams Parlementslid Johan Verstreken wil dat minister van Sport Philippe Muyters op de Europese Raad van de ministers van Sport het voortouw neemt in het formuleren van een formeel standpunt omtrent het naleven van de mensenrechten in Qatar. Principes als arbeidsomstandigheden en sociale dialoog moeten worden gehanteerd bij het toekennen van internationale (sport)organisaties. De minister heeft zich alvast geƫngageerd.

 

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

BON DIA MOZAMBIQUE

De economische crisis van de afgelopen jaren heeft Belgiƫ parten gespeeld, maar stilaan zien we licht aan het einde van de tunnel. Onze begroting is conform de Europese normen, en ook de federale lastenverlaging van 1,1 miljard euro mag gezien worden. Daarnaast gaven de VRIND-indicatoren aan dat de Vlaming zijn leefsituatie quoteert met een mooie 7,7 op 10. En of we hiermee tevreden mogen zijn. Elders ter wereld is de realiteit echter vaak anders.

 

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

CONGO HEEFT NOG GEEN ONDERSTEUNING GEVRAAGD BIJ ORGANISATIE VAN VERKIEZINGEN 

De Congolese autoriteiten hebben bij geen enkele Europese of internationale instantie een aanvraag ingediend om steun te verkrijgen bij de organisatie van de lokale, provinciale, parlements- en presidentsverkiezingen. Dat heeft de minister van Buitenlandse Zaken gisteren meegedeeld aan CD&V-gemeenschapssenator Johan Verstreken via een mondelinge vraag in de plenaire vergadering van de Senaat.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

HET GOEDE NIEUWS DAT DE VLAAMSE REGERING OP 18 OKTOBER 2013 EEN SUBSIDIE GOEDKEURDE VOOR CC DE GROTE POST IN OOSTENDE, STEMT JOHAN VERSTREKEN HEEL POSITIEF. 

Als voormalig schepen van Cultuur in Oostende, pleitte Johan Verstreken meer dan ooit voor de uitbouw van een Cultuurcentrum. Hij ligt dan ook aan de basis van de jarenlange goede contacten met het kabinet.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

GOED SAMENLEVEN: EEN TROEF VOOR IEDEREEN

Het centrale thema van de ouderenweek (18 tot 22 november 2013) is 'leeftijdsvriendelijke gemeente: een hefboom voor actief ouder worden'.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 31 32 33 Volgende > Einde >>

Pagina 31 van 33

Gemeenteraadsverkiezingen

Banner

Provincieraadsverkiezingen

Banner